.
اطلاعات کاربری
درباره ما
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

بخشی از مقاله مورد نظر :

 

روش تحقيق

در اين آمار‎گيري جامعه اماري شامل افرادي است كه خود به نوعي مصرف كننده در سطح شهر مي باشند وهمچنين افرادي آگاه به توليد و مراحل تهيه آرد و نان مي باشند همزمان از روشهاي تئوري و كتابخانه اي هم استفاده شده است .

نحوه و  اجراء تحقيق

1 ـ مطالعه كتابخانه

2 ـ مراجعه به مركز پژوهشهاي غلات

3 ـ مراجعه به خبازيها

4 ـ استفاده از تجربه كاري مرتبط

نوع و روش نمونه گيري

روش نمونه گيري ساده محدود به گروهي از كارشناسان در امر توليد آرد و نان كه در سطح استان خراسان بر كيفيت نظارت وكنترل دارند. 

محدوديت عمده در اين تحقيق فرصت بسيار محدود و نيز بودجه‎كم مي باشد.

روش كسب اطلاعات

طرح سئوالات و پرشسنامه هاي كه در آن به نوعي سئوالات مطرح شده است كه افراد در جايگاه كارشناس و فردي مطلع خود را يك مصرف كننده احساس مي كند . 


داده ها و نتايج پژوهش

بيشترين نان مصرفي مربوط به نان تافتون ( ماشيني ، دوار ، عراقي ) مي باشد كه حدود 36% جامعه آماري را تشكيل مي داد پس از ان لواش با 28%  و نان سنگگ با 27% نانهاي فري با 6% و در نهايت فانتزي با  1.2 %قرار داشتند.

 

روايي و اعتبار ابزار جمع ‌آوري اطلاعات

اعتبار محتواي پر سشنامه از طريق مطالعه و نظرخواهي از كارشناسان حاصل گرديد همچنين در سؤالات پرسشنامه ، سعي شده بود با توجه به استانداردهاي جهاني كه در تحقيقات مشابه روايي و اعتبار آن تأييد شده بود انتخاب شده است 

 

 

 

 

فرمت : Word

حجم : 250 کیلوبایت

منبع : تحقیق دانلود

پسورد : tahgigdl.loxblog.com

 

 

برای دانلود کلیک کنید





:: موضوعات مرتبط: تحقیق مقاله پروژه پایان نامه , اقتصاد , آموزشی , ,
:: برچسب‌ها: آرد و نان , ضایعات آرد و نان , تهیه آمار ضایعات آردونان , تحقیق دانلود , دانلود تحقیق , دانلود تحقیق در مورد تهیه آمار ضایعات آرد و نان , ,
:: بازدید از این مطلب : 3036
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : وحید معصومیان
ت : دو شنبه 1 مهر 1392
.
مطالب مرتبط با این پست

موضوعات
صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی